Diensten

MD Sanitair is een krak in sanitaire werken en installaties. 25 jaar ervaring, tot uw dienst.

Een douchekraan installeren, leiding herstellen of nieuwe afvoer plaatsen, … Alle kleine en grote sanitaire werken kan je met een gerust hart aan ons overlaten. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het herstellen en plaatsen van leidingen en sanitaire toestellen en in badkamer renovaties. Dat we alle werken efficiënt, correct en met een minimum aan overlast uitvoeren, spreekt dus voor zich. 

Dringende interventie nodig voor een lekkende leiding of verstopte afvoer? Op zoek naar een betrouwbare partner die je sanitaire leidingen kan vernieuwen? Of je wil een nieuwe badkamer installeren? MD Sanitair is je partner voor al je grote en kleine sanitaire werken.

Badkamer installatie

Badkamer renovaties zijn dé specialiteit van MD Sanitair. Van een snelle – en budgetvriendelijke – opfrisbeurt tot een complete make-over, je kan het met een gerust hart aan ons overlaten.

Alle werken voeren we zelf uit en elk project start met een opmeting ter plaatse en een 3D-ontwerp op maat, gratis en geheel vrijblijvend.

Sanitaire herstellingen

Is je douchekraan aan vervanging toe, loopt het water in de badkamer niet meer vlot weg of zit er een lek in een van je sanitaire leidingen?

Schakel MD Sanitair in voor herstellingen aan je sanitaire toestellen of leidingen, zodat je binnen de kortste keren weer geniet van je badkamer.

Dringende interventies

Verstopte afvoer, defect toilet of andere problemen met je sanitair of leidingen die écht niet kunnen wachten?

Voor dringende herstellingen zijn we bij MD Sanitair 24/7 beschikbaar. Onze vakmannen komen snel ter plaatse en helpen je binnen de kortste keren uit de nood.

Leidingen leggen & kranen plaatsen

Hulp nodig bij specifieke sanitaire werken zoals kranen plaatsen of leidingen leggen? MD Sanitair zorgt ervoor dat alles correct geplaatst wordt, of het nu gaat om een ruwbouw of een renovatie. We vervangen je oude gasleiding door een nieuwe, voorzien je ruwbouw van sanitaire leidingen of installeren je kranen volgens de regels van de kunst.  

Previous
Next

Onze realisaties in sanitair

We kunnen je veel vertellen, maar het liefst laten we onze realisaties voor zich spreken. Kleine herstelling of grondige badkamer renovatie, kwaliteit en een feilloze afwerking zijn de rode draad doorheen al onze projecten.

BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie De Pinte
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Oostende
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Harelbeke
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Zwevegem
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Harelbeke 2

Meer info of vrijblijvend een offerte vragen?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer info over onze sanitaire diensten of zou je graag meteen een offerte ontvangen – mét gratis 3D-ontwerp op maat van je badkamer? Vul je gegevens in en we nemen snel contact op!

Stel ons je vraag

Andere diensten

Van basic opfrisbeurt tot complete make-over, inclusief nieuwe toestellen en schilderwerken: badkamer renovaties zijn dé specialiteit van MD Sanitair.

Snelle interventie, gepland onderhoud of een nieuwe verwarmingsinstallatie: MD Sanitair vervangt, herstelt of installeert de centrale verwarming in je woning.

Waarom kiezen voor MD Sanitair?

Met MD Sanitair kies je voor ervaring, vakmanschap en een hands-onaanpak. We kennen ons vak en leveren altijd kwaliteit, of het nu gaat om een kleine sanitaire herstelling of een complete badkamer renovatie.

Scroll to Top

Bedankt voor uw bericht

We hebben uw bericht goed ontvangen en komen hier zo snel mogelijk op terug!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.