Diensten

De verwarming die het beste past bij je woning én je sanitair

Ga je voor een zuinige condensatieketel op gas, een verwarmingssysteem met pellets of hout of overweeg je de installatie van een warmtepomp? MD Sanitair bekijkt samen met jou welke verwarming het best past bij je woning én je sanitair. We berekenen het juiste rendement en houden daarbij rekening met de isolatiegraad van je woning en warmteafgiftesysteem. Zo kiezen we samen een energiezuinig verwarmingssysteem uit voor je woning én je sanitair warm water.

Vakmensen om te herstellen of – indien nodig – te vervangen

Laat je boiler of CV-ketel het afweten? Probleem met je vloerverwarming of radiatoren? Onze vakmensen komen langs om ze te herstellen of – indien nodig – te vervangen. We bezorgen je vrijblijvend een offerte of sturen meteen iemand langs voor een dringende interventie. En natuurlijk kan je ook een beroep op ons doen voor het onderhoud van je verwarming.

Verwarming onderhoud

Een goed onderhouden verwarmingsinstallatie verbruikt minder en gaat langer mee. Het onderhoud van een CV-ketel op stookolie, gas, hout of pellets is bovendien verplicht. Plan dus op tijd het onderhoud van je verwarmingsketel.

MD Sanitair zorgt ervoor dat je verwarming in topvorm blijft.

Vervangen verwarmingsketel

Is je CV-ketel aan vervanging toe, dan is MD Sanitair de ideale partner om je daarin bij te staan. We bekijken welke verwarmingsketel past bij je woning en je sanitair, en gaan voor jou op zoek naar de meest energiezuinige optie.

Onze vakmensen installeren je nieuwe ketel snel, correct en met een minimum aan overlast.

Installatie verwarming

Van klassieke radiatoren tot vloerverwarming, laat de installatie van je verwarmingssysteem met een gerust hart aan ons over. Je kan MD Sanitair inschakelen voor het installeren van verwarming in je nieuwbouw of renovatieproject.

Vraag een offerte en we komen vrijblijvend ter plaatse om jouw situatie en de mogelijkheden te bekijken. 

Verwarming dringende interventie

Niets vervelender dan een defecte CV-ketel of een boiler die het begeeft in hartje winter. Gelukkig kan je voor dringende herstellingen 24/7 terecht bij MD Sanitair.

We komen meteen ter plaatse om je verwarming te repareren, zodat het bij je thuis snel weer aangenaam warm is.

Previous
Next

Onze realisaties in verwarming

We kunnen je veel vertellen, maar het liefst laten we onze realisaties voor zich spreken. Kleine herstelling, grondige badkamer renovatie of installatie van een compleet nieuw verwarmingssysteem, kwaliteit en een feilloze afwerking zijn de rode draad doorheen al onze projecten.

BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Oostende
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie De Pinte
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Harelbeke 2
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Zwevegem
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Harelbeke

Meer info of vrijblijvend een offerte vragen?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer info over onze diensten in verwarming of zou je graag meteen een offerte ontvangen? Vul je gegevens in en we nemen snel contact op!

Stel ons je vraag

Andere diensten

Van basic opfrisbeurt tot complete make-over, inclusief nieuwe toestellen en schilderwerken: badkamer renovaties zijn dé specialiteit van MD Sanitair.

Kraan installeren, leiding herstellen, nieuwe afvoer plaatsen? MD Sanitair is een krak in sanitaire werken en installaties. 25 jaar ervaring!

Waarom kiezen voor MD Sanitair?

Met MD Sanitair kies je voor ervaring, vakmanschap en een hands-onaanpak. We kennen ons vak en leveren altijd kwaliteit, of het nu gaat om een kleine sanitaire herstelling of een complete badkamer renovatie.

Scroll to Top

Bedankt voor uw bericht

We hebben uw bericht goed ontvangen en komen hier zo snel mogelijk op terug!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.