Over ons

Wie is MD Sanitair?

MD Sanitair is sterk in – what’s in a name – sanitair, badkamer renovaties en verwarming. Al 25 jaar staan we klanten bij met advies en helpen we hen met installaties, herstellingen en het onderhoud van hun verwarming en sanitair.

Of je nu een bad vervangt door een inloopdouche, al je sanitaire toestellen vernieuwt of je badkamer grondig renoveert – inclusief nieuwe leidingen – je kan altijd rekenen op een gratis offerte én een 3D-ontwerp.

Eigen team van interieurarchitecten

Ons eigen team van interieurarchitecten tekent je badkamer voor je uit, zodat je precies weet hoe die er zal uitzien wanneer onze vakmannen klaar zijn met hun werk. 

Correct informeren en adviseren

Klanten correct informeren en adviseren vinden we heel belangrijk. Dat doen we dan ook graag en veel. Wij stellen je producten voor en vertellen je alles over de mogelijkheden, jij hakt de knopen door. Onze vakmensen zorgen ervoor dat je herstelling, installatie of onderhoud correct én snel wordt uitgevoerd.

Cerga-label

Onze Partners

Kwaliteit leveren begint bij het juiste product kiezen. Daarom werken we enkel samen met deze zorgvuldig geselecteerde partners.

Vacatures

Ben je net als wij sterk in sanitair en verwarming? En wil je werken voor een bedrijf dat klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel draagt?

Solliciteer spontaan of bekijk alle vacatures.

Md sanitair harelbeke project leider
Projectleider

Wij zijn op zoek naar een projectleider met bouwtechnische kennis en minstens 2 jaar ervaring (m/v). Jobomschrijving Je werkt nauw samen met interieurvormgever die het …

ONTDEK MEER

Wat klanten zeggen

Bij MD Sanitair doen we er alles aan om het beste sanitaire comfort te leveren. Zijn onze klanten tevreden, dan is onze missie geslaagd. Dit zeggen zij over MD Sanitair.

"MD Sanitair renoveerde mijn badkamer van a tot z: nieuwe leidingen leggen, sanitair installeren, een nieuwe vloer, de afwerking van het plafond, … Ze deden werkelijk alles. Het resultaat ziet er precies uit zoals het 3D-ontwerp dat ze voor me maakten. Het zijn professionals, zonder meer."
Inge Devos
Kortrijk
"Ik wilde een beperkte badkamer renovatie, met behoud van het toilet en de douche, en een nieuwe vloer en plafond met ingewerkte verlichting. MD Sanitair heeft die renovatie snel en efficiënt uitgevoerd. Mijn badkamer is weer als nieuw!"
Ellen Dupont
Zottegem
"De gas- en sanitaire leidingen in onze woning waren dringend aan vervanging toe, een klus die we liever overlieten aan professionals. MD Sanitair bleek de ideale partner. Ze plaatsten onze nieuwe leidingen efficiënt en vakkundig. We kunnen weer op twee oren slapen."
Bert Bruneel
Roeselare

Onze Realisaties

We kunnen je veel vertellen, maar het liefst laten we onze realisaties voor zich spreken. Kleine herstelling, grondige badkamer renovatie of installatie van een compleet nieuw verwarmingssysteem, kwaliteit en een feilloze afwerking zijn de rode draad doorheen al onze projecten.

BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Oostende
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Zwevegem
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Harelbeke 2
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Harelbeke
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie De Pinte

Sterk in sanitair werk

MD Sanitair is je partner voor badkamer renovaties, verwarming en sanitair.

Een afspraak of een vrijblijvende offerte op maat

Scroll to Top

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.