Realisaties

Onze diensten en technieken

Laat je inspireren door onze badkamer renovaties en sanitaire projecten

We kunnen je veel vertellen, maar het liefst laten we onze realisaties voor zich spreken. Kleine herstelling, grondige badkamer renovatie of installatie van een compleet nieuw verwarmingssysteem, kwaliteit en een feilloze afwerking zijn de rode draad doorheen al onze projecten.

Is je stijl eerder modern en minimalistisch of hou je juist van badkamerinterieurs met een authentieke, landelijke look? We maken je badkamer volledig op maat én in een stijl die past bij jouw smaak en voorkeuren. Het geheel visualiseren we voor jou in een 3D-ontwerp, dat we -helemaal gratis en vrijblijvend – meesturen met je offerte.

  • Alles
  • Badkamer
  • Sanitair
  • Verwarming
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Zwevegem
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Oostende
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Harelbeke 2
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie De Pinte
BadkamerSanitairVerwarming
Badkamer renovatie Harelbeke

Vraag vrijblijvend je offerte!

Onze Diensten

Van basic opfrisbeurt tot complete make-over, inclusief nieuwe toestellen en schilderwerken: badkamer renovaties zijn dé specialiteit van MD Sanitair.

Kraan installeren, leiding herstellen, nieuwe afvoer plaatsen? MD Sanitair is een krak in sanitaire werken en installaties. 25 jaar ervaring, tot uw dienst.

Snelle interventie, gepland onderhoud of een nieuwe verwarmingsinstallatie: MD Sanitair vervangt, herstelt of installeert de centrale verwarming in je woning.

Waarom kiezen voor MD Sanitair?

Met MD Sanitair kies je voor ervaring, vakmanschap en een hands-onaanpak. We kennen ons vak en leveren altijd kwaliteit, of het nu gaat om een kleine sanitaire herstelling of een complete badkamer renovatie.

Scroll to Top

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.